Merkliste
Die Merkliste ist leer.

Nach Zubereitungsart

Grill

Grill

Die besten Rezepte aus 'Annemarie Wildeisens Kochen'
Verkaufsrang127inBücher-Schnäppchen
4
BuchPaperback
Sommerzeit ist Grillzeit. Dabei darf alles auf den Grill, was zum Geniessen einlädt: kleine und grosse Fleischstücke, Fisch, Gemüse, Tofu, ja sogar das Dessert wird grilliert. Und mit würzigen Marinaden und Glasuren und den richtigen Tipps und Tricks wird jeder Grillabend zum Gourmetanlass.
CHF9.90
Versand innert 2-3 Tagen
In den Warenkorb
Korean BBQ & Japanese Grills

Korean BBQ & Japanese Grills

Yakitori, yakiniku, izakaya. General (US: Trade)
Verkaufsrang1056587in
5
BuchGebunden
In Korean BBQ & Japanese Grills, Jonas Cramby explores the best of Korean and Japanese barbecue - the techniques, philosophy and historical roots. He shares his favourite recipes, which include, among others, yakitori, yakiniku and izakaya-style classics. From succulent skewered meats to marinated bulgogi bowls,...
CHF31.90
erscheint im Mai
In den Warenkorb
Robata

Robata

Japanese Home Grilling
Verkaufsrang1056687in
5
BuchGebunden
Robata means 'fireside cooking', taking its name from the charcoal grill commonly used in Japan to cook skewers of fish, shellfish, meal and seasonal vegetables, which has a unique impact on flavour. This beautifully-illustrated book introduces you to the art of this Japanese cuisine and teaches you how to cook this way in your own home,...
CHF45.90
Versand erfolgt in 2 - 3 Wochen
In den Warenkorb
French Grill - 125 Refined & Rustic Recipes

French Grill - 125 Refined & Rustic Recipes

Verkaufsrang1056687in
5
BuchGebunden
Barbecue was invented in France? So says renowned cookbook author Susan Herrmann Loomis. When the Gauls were racing through lush forests in what is now Brittany, Normandy and the Loire Valley, hunting wild boar, deer and rabbit, they'd return to the village, build a fire and split their prize from barbe a queue (head to tail) for roasting....
CHF36.90
Versand innert 1-2 Werktagen
In den Warenkorb
Yakitori & Korean BBQ

Yakitori & Korean BBQ

japanse grilltechnieken en bijgerechten
Verkaufsrang1056687in
5
BuchGebunden
De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild,...
CHF30.90
Lieferzeit kann mehrere Wochen betragen
In den Warenkorb
Japanisch Grillen

Japanisch Grillen

Yakitori - Yakiniku - Koreanisches BBQ - Izakaya
Verkaufsrang88inLänderküchen
4
BuchGebunden
Zen oder die Kunst des Grillens
Maximaler Geschmack bei minimalem Technikaufwand, kurze Grillzeiten, dafür viel Zeit beim Genießen: Das ist Japanisch Grillen!
Jonas Crambys ganze Leidenschaft gilt dem Grillen. Und zwar in jeder Form: ob groß und viel wie in seinem ersten Buch "Texas BBQ" oder klein und fein wie hier in seinem neuen Buch,...
CHF31.90
Versand innert 2-3 Tagen
In den Warenkorb
Etxebarri

Etxebarri

Verkaufsrang323inStarköche
5
BuchGebunden
Was das Buch so einzigartig macht? Es ist die Kombination aus Grilltechniken, einem Chefkoch, der auf Platz 6 der besten Köche der Welt steht (Quelle: The World's 50 Best Restaurants 2017), aus den wundervollen Impressionen, die die Atmosphäre der Region hervorragend einfangen, und natürlich den Gerichten....
CHF109.90
Versand innert 2-3 Tagen
In den Warenkorb
Kebabs

Kebabs

75 Recipes for Grilling
Verkaufsrang1056687in
5
BuchGebunden
It's time to put a new spin on this classic backyard grilling staple with some advice from the experts in Kebabs. These grillers traveled the planet and found the best skewered meals it had to offer.
Everyone loves grilling up kebabs, but it's easy to fall into the mushroom, pepper, chicken/beef rut. In Kebabs,...
CHF24.90
In ca. 4 Tagen versandbereit
In den Warenkorb
Red, White, and 'Que

Red, White, and 'Que

Farm-Fresh Foods for the American Grill
Verkaufsrang1056687in
BuchGebunden
This new title from the authors of The Gardener and the Grill is backyard grilling like never before, with an emphasis on the fruits and vegetables usually neglected in favor of steak or barbecued chicken. Each recipe makes the most of seasonal American ingredients and flavors like bourbon, bacon, blackberries, country ham,...
CHF30.90
Versand erfolgt in 2 - 3 Wochen
In den Warenkorb
Secret Ingredient Smoking and Grilling

Secret Ingredient Smoking and Grilling

Incredible Recipes From A Competitive Chef To Take Your BBQ to the Next Level
Verkaufsrang60inFood (eBook)
eBookEPUBDRM AdobeElectronic Book
Smoke and Grill Like an Award-Winning Competitive Chef
Create complex, authentic southern flavors with smoking secrets from American Grilled champion Staci Jett. Bring competition-worthy dishes right to your table with secret ingredients like Kentucky Bourbon Barrel Ale and Jim Beam Whisky barrel pieces,...
CHF18.05
sofort lieferbar, weil Download
In den Warenkorb
Fresh Fish: A Fearless Guide to Grilling, Shucking, Searing, Poaching, and Roasting Seafood

Fresh Fish: A Fearless Guide to Grilling, Shucking, Searing, Poaching, and Roasting Seafood

Verkaufsrang1056687in
BuchGebunden
Cooking fish and other seafood at home is much easier than you think! Fresh Fish offers simple step-by-step instructions for all of the essential cooking methods, including baking, pan-frying, braising, broiling, steaming, poaching, roasting, marinating, and grilling -- along with 175 mouthwatering ...
CHF35.90
Lieferzeit kann mehrere Wochen betragen
In den Warenkorb
Smokin' Hot in the South

Smokin' Hot in the South

New Grilling Recipes from the Winningest Woman in Barbecue
Verkaufsrang1056687in
BuchGebunden
Melissa Cookston, the "winningest woman in barbecue," the only female barbecue world champion, and author of Smokin' in the Boys' Room, is bringing the heat with her second cookbook. Smokin' Hot in the South explores how to use fire in all its forms to craft more than 85 Southern-influenced recipes enhanced with the cultural flavors of Mexico,...
CHF28.90
Versand erfolgt in 2 - 3 Wochen
In den Warenkorb
Sun and Sizzle: Grills to Greens and Everything in Between
CHF24.90
Lieferzeit kann mehrere Wochen betragen
In den Warenkorb
BBQ Bistro

BBQ Bistro

Simple, Sophisticated French Recipes for Your Grill
Verkaufsrang1056687in
BuchPaperback
BBQ Bistro will take your barbecue from yum to ooh-la-la , bringing the charm and flavor of the French bistro to your own backyard. Authors Karen Adler and Judith Fertig share their favourite quick and casual bistro recipes for a hot grill. With recipes like Grilled Salmon Benedict, French Feta and Charentais Melon,...
CHF24.90
Versand erfolgt in 2 - 3 Wochen
In den Warenkorb
Land der Feuer

Land der Feuer

Argentinisch grillen und kochen
Verkaufsrang311inKochen (eBook)
eBookEPUBWasserzeichenElectronic Book
"Ich habe immer nach dem Prinzip gelebt, das Etablierte in Frage zu stellen. Denn die Regeln, wie unsere Ausbildung auszusehen hat, stehen im Gedächtnis der Vergangenheit geschrieben, und manchmal - wenn wir versuchen, sie zu durchbrechen - entdecken wir eine Berufung jenseits der Normen. Ich bin ein Autodidakt der Intuition....
CHF25.80
sofort lieferbar, weil Download
In den Warenkorb